FR ENG NL

GSM 0488 59 90 84

Wij

verzorgen uw bomen

Boomverzorging

Aanplanting

Een boom geeft meer cachet aan uw tuin en zorgt ervoor dat er steeds voldoende schaduw in uw tuin aanwezig is. Vooralleer je beslist om een boom aan te planten moet je goed nakijken welke boomsoort je precies wenst en wat de functie van de boom precies zal zijn. Wanneer je bijvoorbeeld één of meerde bomen wilt aanplanten als natuurlijke tuinbegrenzer, kies je best voor een boomsoort die zijn blad niet verliest. Anders verdwijnt jouw privacy in de herfst- en wintermaanden. Wij helpen u graag met de keuze van de juiste boomsoort.

Snoeien, knotten en vellen

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in het snoeien, knotten en vellen van bomen. Daarnaast maken wij ook bouwgronden open, frezen we (grote) wortels uit en verhakselen we het snoeihout na een flinke snoeibeurt.

Ziektebestrijding

Bomen kunnen, net als mensen, ernstig ziek worden. Wanneer u een vermoeden heeft dat één van uw bomen aangestast zou zijn, kan u door ons een diagnose laten vaststellen. Wij geven u hierbij ook meteen de mogelijke behandelingen. Wanneer de aantasting van uw boom te ver gevorderd is en uw boom hierdoor een bedreiding vormt voor eventuele omliggende gebouwen, zullen wij, in overleg met u, deze boom meteen vellen.

Offerte aanvragen
Meer informatie