FR ENG NL

GSM 0488 59 90 84

Wij

Leggen uw tuin aan

Tuinaanleg

Van zodra u zeker bent van de aanpassingen die u wilt laten uitvoeren in uw tuin, starten wij met de realisatie hiervan.

Grondwerken

Mogelijk zullen er, afhankelijk van de door u gekozen tuinindeling, bij het aanleggen van uw tuin grondwerken moeten uitgevoerd worden. Zo kan het zijn dat er grond moet aan- of afgevoerd worden bij het aanleggen van een vijver, er water- en elektriciteitsleidingen moet worden aangelegd, er boomwortels moeten worden uitgevrezen en/of er grondkeringen voorzien moeten worden. Voor deze en veel andere grondwerken kan u uiteraard bij ons terecht.

Gazon aanleggen

Bij een mooie tuin hoort uiteraard een fris gazon. Wij zorgen ervoor dat uw tuinbodem in perfecte conditie wordt gebracht zodat deze, na het inzaaien van het gras, in staat is om een prachtig stukje gazon te huisvesten. Het leggen van grasmatten is eveneens mogelijk.

Aanplanting van uw tuin

Elke plant stelt andere eisen, daarom staan wij u hierin ook graag bij. Of u nu kiest voor in-, of uitheemse planten, onderhoudsvriendelijke of onderhoudsintensieve planten, u kan altijd bij ons terecht!

Sierbestrating aanleggen

Voor het aanleggen van uw oprit, tuinpad en/of terras kan u eveneens bij ons terecht. Hiervoor gebruiken wij alleen maar de beste materialen om stevige en kwalitatieve verharding te bekomen.

Afsluitingen

Om uzelf voldoende privacy te geven in uw eigen tuin, kan u best een afsluiting laten plaatsen. Terratuinen is gespecialiseerd in het plaatsen van natuurlijke tuinbegrenzers zoals bomen en hagen, maar u kan uiteraard ook bij ons terecht voor het plaatsen van een gesloten omheining zoals houten panelen, metalen afsluitingen en steenkorven.

Offerte aanvragen
Meer informatie